Wilma - min ögonsten!

Alla inlägg den 25 mars 2009

Av Jessica Sjödin - 25 mars 2009 21:35

Måste bara lägga upp en bild på mig själv. Var in på en kompis blogg och hon hade lagt upp en bild på sig själv som var tagen för flera år sedan. Satt själv och tittade lite på bilder jag tagit på mig själv under olika perioder i min graviditet. Här var det inte långt kvar, en månad eller så. Hi hi se så stor man va!


Kram kram

Av Jessica Sjödin - 25 mars 2009 21:13

Hallo hallo!


Ja va ska jag säga, sent i går kväll/natt så vaknade jag av att gumman gnydde lite och det gick inte direkt över efter hon fick mat. Kände just då att nä nu jäklar, väntade bara på att hon skulle bli dålig idag igen för så har gången varit förut.....jag väntar fortfarande men än har inget hänt :) Peppar peppar. Idag vet jag inte varifrån krafterna kommit men hon har varit väldigt pigg om man jämför med hur hon varit senaste veckan. Vid lunch tid så somnade hon ute i vagnen så jag hann plugga och vila. Efter ca två timmar så tog jag mig i kragen och gick ut! Gick på affären en sväng då det var våffeldagen idag så tänkte jag att vi skulle mysa till det i kväll. När vi kom in på affären så vaknade gumman men inte ett pip utan hon låg i vagnen och tittade upp på mig med sina stoooora ögon, så söt. När hon var så lugn så tog vi oss en liten promenad innan vi gick hem, det var ju så fint väder och så mycket har vi inte varit ute sista veckan. Hon tittade på mig hela tiden, det ska bli så roligt när hon orkar sitta uppe mer och kan titta mer på omvärlden. Nu kan jag nog inte hålla mig längre utan vi måste införskaffa en pulka! Om våren ska fortsätta så här behövs det.


I kväll har jag haft mitt pass och det var skönt att få röra sig trots att kroppen är lite seg pga förkylning men men skönt var det iaf. När jag kom hem var det en vaken fis där, somnade inte förrän vid nio tiden. Det måste vara ett friskhetstecken, fick prova lägga henne x flera och så har det inte varit sedan hon blev sjuk. Vi har iaf njutit av våfflorna, de var hur goda som helst!!! Tack för denna fina dag och för att våran ögonsten äntligen verkat klarat upp den här förbaskade magsjukan.


Ha de gött!

Presentation


Wilma min ögonsten

Omröstning

Gillar du höstmörkret?
 Ja absolut, hösten är den bästa årstiden
 Ja, älskar när man får tända ljus
 Nja, svårt att bestämma mig
 Nej, längtar till vintern
 Nej absolut, så mörkt och kallt!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards