Wilma - min ögonsten!

Alla inlägg den 15 mars 2009

Av Jessica Sjödin - 15 mars 2009 20:36

Hallo hallo!


Fatta, gummna somnade igår vid halv åtta så jag gjorde som jag tänkte, jag åkte till en kompis och såg melodifestivalen och surrade - så roligt! Men vad hände under melodifestivalen då! Vilken omkullkastning det blev i resultatlistan efter tittarnas röster! Själv höll jag nog på "Stay the night" och jag blev rätt förvånad när opera låten vann, tänkte först men va f-n! Men idag känns det faktist roligt, ska bli skoj och se hur den står sig i Moskva. Känns som den kan bli helt rätt "over there".


Fick sova bra i natt, gummna åt vid halv elva igår och sov till i morse - skönt. Vi låg och sov rätt så länge och drog oss kvar i sängen ett tag :) Det är ju ändå söndag idag. Efter tolv tiden så gick vi ut för att gå en sväng, vilket väder! Strålande sol men ändå lite kyligt, så där så att kinderna blir röda och näsan lite kall - gött. Vi var ute och gick på storsjön, vinter tid ordnas isvägar att gå på - medvinden kallas det. Helt underbart bra, om man vill kan man åka skridskor eller skidor eller bara gå......Många åkte skridskor med vagnen så det är något jag ska prova på, skridskor kan hyras nere i badhusparken.


Efter den enormt sköna promenaden så åt vi lunch och mös hemma för att sedan efter halv fyra åka til barnens hus för att köpa en fäll och gå stol till gumman. När vi kom dit var det stängt, de stänger kl tre på söndagar - typiskt!!! Så vi åkte hem igen....och jag for och träna.


Nu tittar vi på Tv och tar det lugnt, gumman somnade vid halv åtta i kväll också....hoppas inte hon vaknar vid tio tiden som igår utan sover vidare. Hon är så himla go nu för tiden (fast det har hon ju alltid varit :)) följer en med blicken om hon ligger i gymmet och skrattar och drar iväg världens leende när man kliver innanför dörren efter en sväng ute...världens sötaste. Titt va söt hon va idag i vagnen, mössan nere på näsan


Ha de gött!

Presentation


Wilma min ögonsten

Omröstning

Gillar du höstmörkret?
 Ja absolut, hösten är den bästa årstiden
 Ja, älskar när man får tända ljus
 Nja, svårt att bestämma mig
 Nej, längtar till vintern
 Nej absolut, så mörkt och kallt!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards