Wilma - min ögonsten!

Alla inlägg den 1 mars 2009

Av Jessica Sjödin - 1 mars 2009 19:06

Hallo hallo!


Ja då har den här helgen gått också, jag hinner inte med!! I lördags tog vi och packade och drog till Åre, inget som direkt var planerat. Wilmas ena faster med familj var i Åre hela helgen så vi tänkte att då far vi dit och umgås lite. Huuuur trevligt som helst. Vi införskaffade badbyxor åt Wilma i fredags utifall att vi skulle åka och bada på Lördagen och de var hur söta som helst - rosa med bubblor på, hi hi.


Gumman charmade hela receptionen när vi betalade in oss på badet, vilken sötnos man har! Tomas min sambo var en klippa, han tog med sig Wilma när vi skulle in på badet och när vi skulle duscha efteråt - vilken kille!!!! Hon bara äääääääälskade och bada, varmt och skönt va det också! Med på badet var faster med sina prinsessor, fasters prins var med sin pappa och träffade en dr, åkte på krupp stackarn - tur det finns medicin. Vi hade så trevligt så efter badet så gick vi på "byn" och tittade lite. Vi kikade in på en barn affär, de hade massor av märkeskläder och fatta, det var femtio procent på allt!! Naturligtvis hittade vi lite smått och gott men tog vårat förnuft till fånga och handlade bara lite :) En jättefin overall och en jättecool väst. Under turen på byn sov faktiskt gumman men vaknade när vi skulle ta av henne lite kläder tillbaka på hotellet. Vi stannade och käkade middag också, Wilma sov inte mycket - ca två timmar på hela dagen! Vi åkte hem runt nio tiden, då somnade hon! Vaknade dock när vi kom hem och tog på pyamasen men efter en halv minut så bara skrattade hon - vilken tjej!!!! Efter lite mat så somnade hon på direkten, helt slut efter en jätte trevlig dag! Var dock lite orolig i natt och vaknade några gånger.


Idag har vi inte gjort så mycket, sett Vasaloppet och myst hemma. Fick besök av gänget när de var på väg hem efter sin helg i Åre, roligt! Gumman sov ute i vagnen drygt två timmar på em, skönt för henne. Nu verkar hon lite trött och har svårt att sitta still :). Dags för sängen kanske, ska se efter. Titta va roligt hon hade i Åre (ha ha, var nog lite mamma och pappa sjuk här....


Mysa med pappa är dock gött...


Ha de gött!

Presentation


Wilma min ögonsten

Omröstning

Gillar du höstmörkret?
 Ja absolut, hösten är den bästa årstiden
 Ja, älskar när man får tända ljus
 Nja, svårt att bestämma mig
 Nej, längtar till vintern
 Nej absolut, så mörkt och kallt!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards