Wilma - min ögonsten!

Alla inlägg den 23 mars 2009

Av Jessica Sjödin - 23 mars 2009 22:15

Hallo hallo!


Trodde att vi klarat av den här pärsen nu men men..... Lgh var nästan färdigstädad och gumman och jag skulle ta ett kvällsbad då vi missade babysim idag för att bli riktigt rena. Vad händer? Jo när vi nästan är färdig så kommer världens kräk, hur mycket som helst. Jag förstår inte vad det är för fel. Stackars liten såg helt förstörd ut. Sen kom det fyra mindre till och sen var det tomt i magen. Jag blev ganska orolig för hon blev alldeles blek i ansiktet, tänkte att nu får det hända något så jag ringde SVR, igen - hm. Men dagens svar var samma som tidigare så det är bara att fortsätta hålla koll på om hon kissar och att hon äter och får behålla det. Hon var rätt så orolig under kvällen och har nästan precis somnat efter att ha fått lite käk. Håller tummarna att hon får behålla det!!!! I morgon är våran BVC ssk åter på jobbet så jag ska höra om vi inte får komma och väga bla. Nä ska väl passa på att gå och lägga mig också, får väl se om man kan sova - kan ju behövas:)


Håll tummarna och ha de gött!

Av Jessica Sjödin - 23 mars 2009 13:42

Hallo hallo!


Ja det verkar vara en låååååångdragen magsjuka det här. Jag fattar inte vart gumman får krafterna ifrån, inte vart jag får mina ifrån heller :) Börjar snart klättra på väggarna här. Det är ungefär det enda vi sett de senaste fem dagarna, kan varenda millimeter i våran enormt stora lgh (67,5 kvadratmeter). Har nog städat varenda millimeter tusen gånger också. Igår var vi faktiskt ut med bilen en sväng, behövde få se något annat. Vi for runt och tittade lite i stan, gumman hon somnade och sov sedan vidare ute i vagnen, sov nog en tre timmar på em igår! Det hör inte till vanligheten men så har det varit nu medan hon varit sjuk. Det enda jag har i huvudet nu för tiden är gummans in- och utgifter, utseende på bajs osv ha ha tror jag blir ett psykfall snart. Man blir även dagvill, vet knappt vad det är för dag längre, igår ringde jag min kära mor för dagens uppdatering gällande mormors hjärtegull och sedan fick vi tvärt sluta för gumman började gnälla och ha sig, senare fick jag ett sms av min mamma där hon undrade om jag visste vad det var för dag...........Å HERRE GUD!!!!!!!!! FATTA JAG GLÖMDE GRATTA MIN KÄRA MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN, gud va dåligt samvete jag fick. I vanliga fall skulle jag nog troligtvis inte glömt en så viktig sak men vem har tid att tänka på födelsedagar när man har skit i huvudet :)


Gumman somnade i vanlig tid igår, ca åtta. Ätit och myst med mamma och pappa hela dagen. Var fortfarande lite ur kängorna men ändå en riktig goskit! Vi somnade i soffan under Beck, hi hi och när jag skulle lägga mig vid halv tolv vaknade gumman. Gav mat och mös lite för att sedan tro att vi skulle sova men så blev det inte. Hon kunde inte komma till ro, tror att hon hade magknip, stackars stackars vän. Hörde hur hon låg och tog i men ingenting hände, till slut efter ca två och en halv timma somnade vi. Trodde då att hon skulle sova lite längre i morse men vid halv sju sju vaknade lillpiga, då var man själv inte världens piggaste...........sömn vad är det!


Om det inte var nog med denna eviga magsjuka så har gumman även börjat bli förkyld, va - är det inte nog med en sak? Jag bara undrar....


Nä nu sover hon ute i vagnen (frisk luft måste ju vara bra i alla tillstånd) så jag ska passa på att städa ur denna förb-nnade magsjuka, en gång för alla!


Ha de gött och kram alla som bryr sig om oss!!!!! Tack för alla snälla inlägg!

Presentation


Wilma min ögonsten

Omröstning

Gillar du höstmörkret?
 Ja absolut, hösten är den bästa årstiden
 Ja, älskar när man får tända ljus
 Nja, svårt att bestämma mig
 Nej, längtar till vintern
 Nej absolut, så mörkt och kallt!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards