Wilma - min ögonsten!

Alla inlägg under februari 2009

Av Jessica Sjödin - 8 februari 2009 12:16

Hallo hallo!


Hann inte skriva något igår, var bjuden på middag hos en av mina bästa kompisar! Mormor och morfar var barnvakt åt Wilma, åkte bara hem en gång under kvällen för att ge lillpiga mat. Har världens bästa mormor och morfar!!! (Även världens bästa farmor och farfar!). Kändes konstigt att vara utan gumman en hel kväll samtidigt som det var så skönt att umgås med goa människor över god mat och dryck (alkoholfritt för min del).  Vi spelade spel och surrade, skrattade så jag höll på att dö!!!! Åkte hem vid ett i natt - fatta kl var ett!!! Tiden bara rann iväg, som dom säger - tiden går fort när man har roligt :). Gumman hade varit lite gnällig men morfar tog tog fram sytar tagen och efter et tag sov hon - två gånger om! I morse när vi klev upp så snöade det, hade nog snöat sedan igår kväll och det har fortsatt....lite gruvsam inför hemresan idag - lär nog vara LITE snörök, urk. Det blir till att köra försiktigt, har ju dyrbar last. Idag har mamma och jag bakat inför dopet, eller rättare sagt har mamma bakat och jag har hjälpt till - utnämd till förste diskare! Kan inte låta bli att lägga in en bild, hihi. Här var man inte så gammal men söt. Har lärt mig av en kompis hur man ska lägga in bilden i texten (tackar tackar).   Nä nu ska jag umgås med familjen, Wilmas båda morbrödrar är här....och "Susan". Håller tummarna för att det ska sluta snöa snart......


Ha de gött!

Av Jessica Sjödin - 6 februari 2009 17:31

Hallo hallo!


Gumman somnade vid åtta igår kväll, åt vid elva och vid fyra, sedan ville hon inte riktigt sova. Fick lägga sig i min säng och sova där resterande del av natten. Låg och viftade med armarna och var klarvaken, dock nöjd ändå. Somnade till slut. När vi klev upp vid nio var det över 20 grader kallt ute, va är det här!!! Men skam den som ger sig. Vi gav oss ut vid lunchtid, då var det bara 15 minus ute. Gick till en av mina bästa kompisar och hennes lillkille (kan sätta mycket pengar på att han kommer krossa många hjärtan - hoppas bara att Wilmas inte är ett av dem), därefter satte vi fart mot ett av fiken här på byn. Vi hade mysigt värre och åt paj. Gumman var så snäll ända till vi skulle klä på oss och gå hem (hatar att ta på sig kläder och lägga sig i vagnen), skrek som aldrig förr för att sedan somna. Var på affären och laddade upp med ersättning och flaska, ska på middag i morgon och om gumman blir orolig när jag är borta kan hon få snutta lite ersättning. När vi gick förbi "gammelfarfar" så stannade vi och sa hej, då började hon skrika igen, skrek ända hem - ca 50 meter. När vi kom in och gumman fick komma upp såg det ut som hon hade permanentat håret - lockigt och blött. Skrek så hon blev svettig, stackarn. Nu är det snart dax för middag och mys. Ikväll ska vi träffa prästen och planera för dopet som stundar nästa helg....


Nä nu kurrar det i magen. Ha de så gött!. Ps lägger upp en bild som vi tagit - som vanligt är hon ju så söööt! Ds.

Av Jessica Sjödin - 5 februari 2009 18:41

Hallo hallo!


Ja då har vi äntligen kommit fram till mormor och morfar. Inte så roligt att köra, snö rök i förbannelse......skit jobbigt. Ibland såg man ingenting! När vi väl var framme och hade ätit middag så vet jag inte riktigt vad som hände, kanske kände gumman att vi var på nytt ställe, skrikit i omgångar men nu är det bra - stor tårarna på lilltjejen, stackarn. Nä nu ska vi snart ta på pyamas och mysa på med mormor och morfar.


Jo Wilma hade så tur att hon träffade två av sina kompisar på öppna förskolan, det var trevligt.


Ha de gött!

Av Jessica Sjödin - 5 februari 2009 08:56

Hallo hallo!


....det är sant! Gumman har sovit hela natten i natt också - vilken tjej! Som sagt somna hon vid nio för att sedan börja små gnälla vid tio, men jag strök henne över kinden och lät hon försöka suga på nappen och vips hade hon somnat om. Vaknade vid tolv och fick mat för att sedan somna om. Jag vaknade 07.20 av att gumman började skruva på sig, alltså sovit i ca 7 1/2 timma. Man känner sig otroligt utvilad, skönt! Idag ska jag och Wilma åka till mormor och morfar, pappa ska till S holm med jobbet. Vi får väl se hur dessa "rutiner" om man får kalla det de håller i sig. Nä nu ska jag packa lite och sedan ska vi gå en sväng på öppna förskolan innan vi ska åka.


Det är många som säger att hon är så lik sin morbror Johannes så jag tänkte att då lägger vi in en bild på dem tillsammans. Ha de gött!

Av Jessica Sjödin - 4 februari 2009 21:40

Hallo hallo!


 Som ni märker har jag fixat en ny blogg, fick tips av en kompis som har en blogg - tack för tipset! Har hunnit vara och träna i kväll. Skönt! Gumman somna vid nio, endast lite gnäll - hoppas hon sover för natten nu (peppar peppar). I em var vi till en kompis och hälsade på, hon har en liten guldklimp som är några månader äldre, även hon världens sötaste. Ska blir roligt när de blir äldre och kan leka bättre med varandra.


Nä nu ska jag mysa med sambon. Lägger in en liten bild, Wilma i gymmet - älskar gymmet vilket nog syns.


Ha de gött!

Av Jessica Sjödin - 4 februari 2009 17:12

Hallo hallo!

Måste bara få informera herrskapet om att de små liven verkligen kan chocka en :). Vi var ju på öppna förskolan igår - gjorde gipsavtryck vilket blev hur bra som helst! Sedan var det massage dax. Dra på trissor när gumman tog och bajsa en tredje gång på en och samma dag mitt upp i massagen :) Duktig tjej! Igår kväll så somna hon vid nio tiden om jag inte minns fel, jag vaknade i morse vid halv sju och då sov hon - inte ätit en gång i natt utan sovit hela natten!!!! Jag fattar ingenting. Mjölkstationerna var ju som överfulla så jag fick ta och väcka gumman för att hon skulle äta. Vi låg sedan och mös ett tag i sängen och sedan somna hon om. Nä nu måste jag sluta, hör en liten krabat som vaknat.

Ha de gött!

Av Jessica Sjödin - 3 februari 2009 17:11

Hallo hallo!

Kvällen började si så där. Vaknade varannan timma fram till halv två (tror jag att det var i alla fall, helt lost) för att äta, tänkte ska det vara så här nu - oj oj. Men sen så sov gumman ända till åtta! Helt otroligt, börjar visa de gamla takterna - jippi!! Passade på att börja tvätta i tvättstugan innan hon vaknade vid åtta, hängde sedan tvätten när hon tog sin fm power nap. Sedan blev det knivigare, vid halv tolv tog vi oss ner båda två, gumman i vagnen. Hann nog mest bara ner sedan var det stora krokodil tårar som rann, tröstlös! Det var bara att samla i hop tvätten och ta sig upp med allt - vilken syn. Skrek mest hela vägen upp också. Gick inte och trösta henne sedan heller, vad gör man - jo lite mat tänkte jag. Sagt som gjort fick hon käk, när hon sedan var färdig så kände jag hur det rassla till i baken, hm troligen magknip då för sedan blev det bra. Det var inte första lasset som kom då utan i morse efter ätning som kom nästan en veckas utgifter. Det var bara att ta fram badkaret,läckage vad är det.....Så innan lunch så kom två lass, stackarn. Tänk själv vilken prestation, huvva. Hoppas det blir bättre med magen.

Nu ligger hon och sover så gott i gymmet, ska själv passa på att se super G - hoppas på medalj! Sedan är det öppna förskolan och massage som gäller, vi ska med andra ord trots kylan och bege oss ut, brr.

Ha de gött!

Av Jessica Sjödin - 2 februari 2009 17:09

Hallo hallo!

...hm ska nog ta tillbaka det jag sa om att gumman inte skulle få sova i våran säng. Somna som vanligt i går kväll cirkus en timma för att sedan vakna - fattar inte varför det är så varje kväll om hon inte somnar senar....men men som sagt ska man inte förstå allt här i livet. Vi börjar nog bli lite lata för vi gjorde exakt samma sak, vi la oss i sängen för att mysa och se lite TV (ja ja jag vet att barn inte ska se på TV...), fasiken va brydd jag blev när jag vaknade efter ett tag, alla sov! Återigen kinkig när jag la henne i hennes säng men till slut så. Hon är ganska rolig min lilla tjej, hon tar inte tutten men börjar gallskrika när hon tappar den de gånger vi försöker använda den - hon kan nog inte riktigt bestämma sig.

Jag vet inte om hon är i någon växt period eller om jag har mindre mjölk eller dyl - vaknar var tredje timma och det nästan exakt på minuten för att äta nattetid! Så nu äter hon oftast två gånger per natt, jobbigt jobbigt. Dagtid är det som vanligt, inget tätare mellan måltiderna (fattar ingenting). Håller tummarna för att det ska bli som vanligt i natt:) Har precis somnat efter lite gnäll, får se om det är för natten eller inte - ska kanske börja med vadslagning.

Idag for vi till Ström, jag skulle äntligen få fixa till håret - skönt! Det var ett tag sedan nu. Gumman skulle vara hos min sambos brors tjej under tiden, var lite nervös för att lämna bort henne men vi har varit hos dem förut så hon känner nog igen sig till en viss del. Det nervösa var nog mer att jag skulle vara utan henne....men men fatta va skönt det var och få sitta och inte göra något samtidigt som någon fixar och donar med skallen - nice. Var i från gumman cirkus två timmar, herre gud! Men hon var ju som sagt i goda händer. Hade haft en skrikperiod men efter några rapar hade hon somnat och sov när jag kom tillbaka. Summa sumaro - dagen gick fin fint! Nu sover lillpiga i sin säng, förhoppningsvis för natten men man vet aldrig. Den här måndagen försvann som i ett nafs! I morgon är det öppna förskolan och massage, roligt.

Ha de gött!

Presentation


Wilma min ögonsten

Omröstning

Gillar du höstmörkret?
 Ja absolut, hösten är den bästa årstiden
 Ja, älskar när man får tända ljus
 Nja, svårt att bestämma mig
 Nej, längtar till vintern
 Nej absolut, så mörkt och kallt!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards