Wilma - min ögonsten!

Alla inlägg den 27 februari 2009

Av Jessica Sjödin - 27 februari 2009 18:38

Hallo hallo!


Igår tog jag och Wilma vårat pick och pack och begav oss på mitt jobb på förmiddagen. Tanken var att jag och en arbetskamrat som jag skriver ett arbete tillsammans med skulle plugga, trodde jag ja. Gumman som brukar vara världens goaste visade sitt bästa humör. Gnällde så fort vi började prata och gallskrek när jag la ner henne i vagnen, undrar om hon kände på sig att det inte var som det brukar, rutinen försvann. Till slut så kom räddningen - en väldigt snäll kompis tog henne under sin lunchrast. TACK SNÄLLA!! Hon var hur snäll som helst och sedan somnade hon i vagnen efter bara några meter, prinsessan min. Vaknade efter ett tag och då var det åter gnäll. Till slut var hon så trött så det spelade ingen roll vad jag gjorde, det var bara att ta vagnen och gå hem.......då sov hon i två tre timmar! Varför kunde hon inte det tidigare :)


Idag har min sambo haft pappaledigt så han tog Wilma och for på "byn" under förmiddagen. Jag kunde då sitta i lugn och ro och plugga för att sedan gå på stan och äta lunch med en kompis. Sedan kom de två dit för att luncha :) Efter det så for vi på Barnens hus och köpte badbyxor till gumman, hur fina som helst! Vi ska eventuellt till Åre och bada i morgon annars så behöver vi ändå dom till babysimmet som vi ska börja med om några veckor, ser fram emot det. Gumman äääääälskar ju och bada och duscha. Hon har varit hur go som helst idag. Nu kokar vi potatis till gummans "middag", hihi. Vet inte riktigt vad hon tycker om mat än men det kan ju bli bättre.


I natt sov hon bra igen, duktig. Äter ca en gång per natt och vaknar mellan sju och nio. Idag på em har hon sovit ute en sväng. Håller tummarna att hon somnar i någorlunda tid i kväll. Nä nu ska vi äta och umgås.


Ha de gött!

Presentation


Wilma min ögonsten

Omröstning

Gillar du höstmörkret?
 Ja absolut, hösten är den bästa årstiden
 Ja, älskar när man får tända ljus
 Nja, svårt att bestämma mig
 Nej, längtar till vintern
 Nej absolut, så mörkt och kallt!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards