Wilma - min ögonsten!

Alla inlägg den 24 februari 2009

Av Jessica Sjödin - 24 februari 2009 21:51

Hallo hallo!


Igår så provade vi mat igen, smakportion med potatis. Glada i hågen då det gick så bra på söndagen....ja om vi säger så här: jippi potatis...not! Vilka grimaser! Trodde hon skulle spy några gånger, maten åkte in och ut - vilken syn hi hi. Men hon var duktig i alla fall. Vi provade åter idag.......och samma sak förutom att eventuellt lite mer mat stannade kvar :) Om en vecka äter hon nog tonvis! Ska nog prova gröt när vi provat lite morot och palsternacka. Lite gröt till kvällen så kanske hon står sig hela natten. Hon har dock sovit från ett till halv sju de sista två nätterna, så duktig. Lättare när hon ska sova också!


Idag träffades vi i föräldragruppen, det var riktigt roligt. Vi fikade och surrade, Wilma var vaken och med. Nu för tiden vill hon inte sitta längre utan bara stå! Hon är så söt, vaknar ofta när vi är ute och går men säger inte så mycket utan ligger bara där och tittar med sina stora blå ögon! Firar av världens leende när man tittar ner och pratar med henne, man blir alldeles varm om hjärtat.


Ikväll när hon var med sin pappa och mös så tog hon nappen, det har hon inte gjort på läääänge - tror inte att hon förstått hur den fungerar. Men ikväll har hon legat och snuttat på tutten i sin säng, så sööööt! Baksidan är dock att hon själv tar ut den och blir skit förbannad när hon gjort det - hur ska hon ha det :) Hoppas att hon fortsätter att ta den, skulle vara bra inför natten så hon förstår att det är dags att sova..... Nä nu ska jag ta och gå och lägga mig.


Ha de gött!

Presentation


Wilma min ögonsten

Omröstning

Gillar du höstmörkret?
 Ja absolut, hösten är den bästa årstiden
 Ja, älskar när man får tända ljus
 Nja, svårt att bestämma mig
 Nej, längtar till vintern
 Nej absolut, så mörkt och kallt!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards