Wilma - min ögonsten!

Alla inlägg den 22 februari 2009

Av Jessica Sjödin - 22 februari 2009 16:47

Hallo hallo!


Tänk vad dagarna går fort, redan söndag och i morgon är det åter en ny vecka. I fredags hade vi mys, min sambo var pappaledig så hela familjen var på stan och fixade ärenden, bla bankärenden åt lillgumman. Vi käkade lååååång lunch på stan, det var trevligt. Gumman sov hela tiden, från att vi kom ner till vi kom hem. Hon har börjat med det nu, att sova en längre stund (ofta på eftermiddagen) och några korta power naps, hihi. Middag åt vi hos några kompisar, de har också barn så Wilma fick umgås med två av sina bästa kompisar, roligt!!!. Det var riktigt roligt att åka iväg och umgås, vi är ju mest hemma på vardags kvällarna så det är skönt att komma iväg......och väldigt skönt att inte behöva packa in i bilen, det har vi gjort mest varje helg sista tiden.


På lördagen var Wilma och jag och hälsade på en kompis till gumman och där var ytterligare en tredje kompis, jag tror hon var i himmelriket - var glad mest hela tiden. Jag tror lillprinsessan älskar att åka bil och nu är hon mer vaken också, så stoooora ögon :) Vi var lata och sena så vi tog bilen, det var rätt så skönt för när vi skulle hem så var det ett riktigt busväder,burr. Vi tog en promenad till affären senare på eftermiddagen, så vi förlorade ingen friskluft pga latheten tidigare på dan :) På kvällen såg vi melodifestivalen.....tyckte det var si så där, förutom EMD:s låt, den var bra. Gumman somnade väl vid halv nio, i sin säng alldeles själv. Hon har blivit så duktig, peppar peppar. Somnar mycket lättare själv nu "stolt mamma". Jag och min sambo somnade sedan i soffan vid halv tio tio, hmmm - vilket pensionärs par vi blivit!


I dag har vi myst hemma mest hela dagen! Wilma har varit ut med sin pappa då jag var och tränade och hon sover fortfarande ute, skönt. Ikväll ska vi till en kompis på klädparty, tyvärr är det för större barn men vi vill mest bara umgås och se kläderna. Nä ska ta och skotta fram bilen så den är färdig när vi ska åka.


Ha de gött!


Ps Idag har gumman ätit riktig mat för första gången men det inlägget kommer senare ds.

Presentation


Wilma min ögonsten

Omröstning

Gillar du höstmörkret?
 Ja absolut, hösten är den bästa årstiden
 Ja, älskar när man får tända ljus
 Nja, svårt att bestämma mig
 Nej, längtar till vintern
 Nej absolut, så mörkt och kallt!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards