Wilma - min ögonsten!

Alla inlägg under juni 2009

Av Jessica Sjödin - 5 juni 2009 08:30

Hallo hallo!


Ja vilken natt vi haft. Gumman sov när vi la oss men vaknade till så lite mat var lägligt, somnade sedan som en stock! Sedan vaknade hon några gånger och vid halv sex var det kört, skrek som en galning när min sambo tog upp henne och bytte, skrek även som en tok när jag försvann för att gå på toa. Vet inte om det är någon fas hon går igenom. Skulle vara skönt att inte amma på natten. Är det någon som har något förslag och i så fall ska man ge välling under natten? Nu har vi ätit frukost och leker lite med det vi tycker är roligt. Wilma med sina leksaker och mamma med sin leksak "fniss".


Tänkte jag skulle visa lite bilder från helgen hos momma och moffa!

 Pappas keps tycker vi om! Ser ut som en framtida rappare :)


Vi tänkte att hon skulle få bada då det var så varmt och det enda vi hittade var en jättekastrull! Men som ni ser så gick det bra också. Sötnosen där. Titta vinflarran där bak, lite sugen blir man på att få ta något glas rött på fredag kväll....snart så!

 

 Morfar och Wilma tycker om att sitta nere vid älven och titta på naturen. Synd bara att det inte gick att zoma mer!

 

Så här mycket tycker vi om att vara i stugan! Blir nog många dagar och nätter där i sommar....kanske till momma och moffas förtjusning/förskräckelse.


Det var allt för denna gång!


Ha de gött!

Av Jessica Sjödin - 4 juni 2009 22:07

Hallo hallo!


Vilken dag vi haft. Vaknade inte förrän åtta, har blivit sent nu när gumman somnat sent på kvällen. Igår kväll så vaknade hon vid halv nio och sedan var hon vaken till ja typ elva, puh. Under fm idag så såg jag att det var tandinfo...med tanke på de tre tänder som kommit så kändes det som det var dags och höra vad som komma skall. Naturligtvis var det ungefär samma tid som gumman skulle sova, så det blev lite fel där. Somnade istället när vi gick därifrån vid tolv....precis när lunchen skulle intas - typiskt. Så vi for iväg till en kompis som fick en liten söting för två månader sedan. Gumman vaknade när vi kom dit och där var det barn, typ sex stycken med Wilma inräknad. Ögonen gick som bara den och äta vem hade riktigt tid med det! Blev lite dåligt intag så en skvätt mjölk var behövligt efter ett tag. Sedan vid middagstid for vi hem. Inann vi gjorde kvällsritualen så lekte vi lite, eller rättare sagt jag blundade till en sväng liggande bredvid lillskruttan - trött som en tok! Jag var tvungen att le åt lilltrollet, hon har börjat rulla och tillslut så rullar hon ur gymmet och ikväll så backade hon in under vardagsrumsbordet, till det tog stopp. Såg rätt så rolig ut.


Nu sover hon så sött, hoppas vi får sova bra i natt! Jag förstår inte hur man kan älska en liten så mycket!!!!! Ibland fattar jag inte att hon är min och man är rädd att någon ska komma och ta igen henne! Älskar dig gumman!!!


Ha de gött!

Av Jessica Sjödin - 3 juni 2009 22:49

Fick denna av Jempajenny för ett tag sedan men har inte sett den. Jag vill gärna skicka den vidare till alla goa människor som följer mig och min ögonsten. Tack för det!!!


Kram på alla!

Av Jessica Sjödin - 3 juni 2009 21:00

Hallo hallo!


I söndags var vi ju hos Wilmas farmor och hon fick som sagt i Wilma matpure och efterrätt och efter det så går det hur bra som helst! Peppar peppar. Hon gapar och gapar, jag sitter mest och bara skrattar! Då hon började äta burk mat har jag inte vågat byta ut det mot min mat. Vi kör stenhårt med Hipp burkmat, risk och kyckling och pasta och skinka är favoriter! När jag är riktigt säker på att det fungerar så ska jag prova min underbara goda mat :)


Det händer även grejor med Wilma. Hon snurrar runt på golvet och i sängen är hon som en virvelvind. Sitter rätt så bra och leker i gymmet också! Roligt roligt! Nu har även tand nr 3 tittat fram, en i överkäken. Jag såg att det blödde där uppe idag och i kväll när jag var borta såg min sambo en tand som hittat ut. Vilken tjej va!


Ha de gött!

Av Jessica Sjödin - 3 juni 2009 20:51

Hallo hallo!


Ja då var vi åter hemma. Kom hem från Umeå sent igår kväll. Nu har vi opponerat och responderat. Godkänd på opponentskapet, skönt. Själva uppsatsen måste vi göra kompletteringar på, vi hade det på känn innan då det kom upp saker under våren och att skriva med en liten hemma är inte lätt. Men när kompletteringarna är färdiga så hoppas vi på ett godkännade. Det är inte många som inte får kompletteringar på sin uppsats. Vi måste göra bättre statistik och det känns surt då det är materialet som vi hade som var tunt. Lite besviken blir man när handledaren och examinatorn inte har samma syn på ett arbete men nog klagat, vi är ju snart färdiga!


Gumman hon var en ängel när vi har varit borta, dock väldigt gråtmild och less efter ett antal timmar i bilen, det förstår man ju! Idag har vi varit på kalas, två av Wilmas kompisar har fyllt ett år! Stora pojkar! Fick lunch och fika, gött gött! Ikväll har jag haft mitt sista step pass inför sommaren, ska bli skönt att ha onsdagkvällarna lediga framöver! Nä nu väntar Grey och massor av tårar antar jag....


Ha de gött!

Presentation


Wilma min ögonsten

Omröstning

Gillar du höstmörkret?
 Ja absolut, hösten är den bästa årstiden
 Ja, älskar när man får tända ljus
 Nja, svårt att bestämma mig
 Nej, längtar till vintern
 Nej absolut, så mörkt och kallt!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards