Wilma - min ögonsten!

Alla inlägg under april 2009

Av Jessica Sjödin - 6 april 2009 21:18

Hallo hallo!


Någon gång ska väl motgångar mötas och vi har kommit mitt upp i en! Våran underbara dotter förvandlas nattetid till ett nattmonster, vad är det som hänt! Vet inte om det är för att hon varit sjuk och kanske är inne i en växt period men sova på natten är inte något som prioriteras. Ursäkta det blev fel, sover gör vi men bara två timmar åt gången....max! Men tro inte att vi får sovmorgon för det, gummna vaknar ofta vid sjutiden och är pigg som en lärka medan hennes mamma näst intill går i sömnen! Jag hoppas för min gud att det är en period som övergående annars vet jag snart inte vilken dag det är och vad som är bak och fram :) Håll tummarna att det håller på att ändras, kanske redan till i natt.........


Ha de gött!

Av Jessica Sjödin - 2 april 2009 20:59

Hallo hallo!


Idag har det flytit på bra efter en hattig natt. Gumman har vaknat cirkus varannan timma för att äta! Undrar om hon håller på att ta igen det hon förlorade under magsjuke veckan, "undra som flundra". Pappsen och gumman umgicks under förmiddagen och idag gick det som smort, själv var jag och pluggade...börjar bli less på det nu! Eftermiddagen tillbringade vi hela familjen på stan och mös. Vi åt lunch och gjorde ärenden, naturligtvis så "råkade" vi handla lite myskläder till gumman. Innan vi åkte hem for vi och handlade lite gott till i helgen då vi ska till min mamma och pappa och hälsa på. Vi hoppas på goväder så vi kan sitta ute på sjön och äta och fiska!


Vid middagen fick gumman gröt innan vi åt och ni skulle sett, hon gapade stort och smackade, gjorde tydligen likadant i förmiddags när gröten skulle intas. Det var så roligt, hon satt i sin nya matstol och åt och drack (lite vatten från flaska). Efter gröten tänkte jag att hon skulle få lite "efterrätt", mango pure va vad som stod på menyn. Det kan jag säga var inte lika gott, hon grimaserade och hade sig! Det är väl bara att fortsätta med lite pure efter varje grötmåltid så till slut kanske hon älskar det! Så här kan hon se ut efter en måltid :)


I morgon bär det av till mina föräldrar men först ska vi på BVC på läkarkontroll! Hoppas helgen blir underbar!!!


Ha de gött!

Av Jessica Sjödin - 1 april 2009 22:31

Hallo hallo!


Idag har jag pluggat hemma under förmiddagen. Wilma har faktiskt tagit sig fram med stolen, ser så gullig ut! Fick gröt och sedan en tupplur i vagnen ute. Tuppluren blev gaaanska lång, typ två och en halv timma. Sedan på em skulle jag iväg till biblioteket och träffa min uppsatskompis, hann inte med så mycket då gumman inte va på något go humör. Fick åka hem efter ett tag för matning. Hon har inte varit snäll mot sin pappa idag, gnällt så fort hon var hos honom och blev tyst när hon kom till mig. Så har det hållt på under em och förkvällen, kändes lite vemodigt att åka iväg och ha pass på jobbet då hon var så där men det är inte så lätt att ställa in samma dag. Hade varit rätt grinig när jag var borta men hade till slut somnat. Skulle egentligen iväg och träffa några kompisar som åt gott ute på stan men så blev det inte, tyvärr!!! Kom på för en halv timma sedan att jag glömt att tala om att det inte var läge för att komma, förlåt! Höll på en och en halv timma med att lägga lillfjärten innnan hon somnade, det enda som hjälpte var att amma eller om hon bara snuttade! Tredje gången jag la ner henne tänkte jag, tredje gången gillt! Men tre gånger räckte inte idag..... På så vis är det ganska jobbigt för både mig och min sambo att hon inte vill ta flaskan. Gick så bra med flaskan när hon var lill liten och fick ersättning efter amningen men när amningen gick till sig så behövde hon inte flaskan och det var ju synd att vi inte gav små sluttar med flaskan......det är lätt att vara efterklok:) Hoppas att hon får en bra natt nu lillgumman, håller tummarna för det.


Sitter nu och väntar på att min bror som är i stan och är på bio ska höra av sig för skjuts därifrån, bara inte gumman vaknar när jag är iväg och ska vara gnällig hos sin kära pappa igen....stackarn. Lägger in bilden på mina ögonstenar (för andra gången).


Ha de gött!

Presentation


Wilma min ögonsten

Omröstning

Gillar du höstmörkret?
 Ja absolut, hösten är den bästa årstiden
 Ja, älskar när man får tända ljus
 Nja, svårt att bestämma mig
 Nej, längtar till vintern
 Nej absolut, så mörkt och kallt!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards