Wilma - min ögonsten!

Alla inlägg under juli 2009

Av Jessica Sjödin - 20 juli 2009 21:01

Hallo hallo!


Gud va trist väder det är idag, ihållande regn!!! Sent igår kväll fick vi besök av M, hon skulle sova över till idag! Trevligt! I morse tog vi sovmorgon som vanligt känns det som, gumman vaknade halv nio nio. Skönt som bara den men i och med att hon vaknar så sent så blir det ofta bara en sovlur under dagen. Vad ska man göra?


Idag har vi trotsat vädret och ätit lunch på stan med besöket vi haft, vi gick på ett väldigt trevligt ställe och åt god mat - lax med potatissalllad! Sedan under eftermiddagen har vi varit på jobbet jag och Wilma. Har tagit på mig lite extra jobb nu i aug och sedan i sept ska jag jobba lite mer...känns si så där....


Gumman vaknade vid halv åtta åtta i kväll och stor grät, det var länge sedan hon grät så hemskt, måste haft ont i magen - stackarn. Till slut gick det över och då hade hon energi för tusen tror jag. Hon tog sig upp från sittande till stående själv i soffan, naturligtvis satt vi bredvid. Sedan stod hon och nästan hoppade och va jätteglad till hon råkade sätta sig ner igen....pustade lite och sedan stod hon igen. Så höll hon på ett bra tag, sötnosen!  Nu försöker vi sova ner henne igen men det verkar lönlöst. Undrar om det är för att vi hyrt film i kväll....hm. Nä nu ska jag ta och hjälpa sambon!


Ha de gött!

Av Jessica Sjödin - 19 juli 2009 21:39

... som tagits senaste veckorna!


Först en fin bild på fotbollsbrudarna efter matchen som spelades i Strömsund. Jag, Monica och Kristin (Wilmas faster).


Sedan så tog jag lite bilder på min kusins sötnosar och Rasse hade tagit ett antal kort också, mästerfotografen :) Men de får ni inte se här....

 Fick även ett fint kort på hela familjen!


En dag var vi på badet (jag, Wilma, min kusin och hennes två pojkar), storsjöbadet, fint väder hade vi så vi satt ute mest hela tiden. Wilma mös som en prinsessa!


Idag så var hon på ett strålande humör, lilla prinsessan på ärten :)


Nä nu får det vara bra för denna gång!


Ha de gött!

Av Jessica Sjödin - 19 juli 2009 21:20

Hallo hallo!


Ja vi har haft fullt upp hela veckan. Som sagt var kusin med pojkar här från tis till fre och i fredags kom min söta kompis Anna med hennes ögonsten på besök. Vi gick på bio på kvällen så Wilma var hemma med pappa. Ice Age 3 blev det och den kan jag rekomendera starkt! Grymt rolig. Titta på denna söta varelse, hur många hjärtan kommer han att krossa, Annas lillgrabb?? Gissar på måååånga.

 På lördag em for dem hem och hux flux var vi alldeles själv....jag, Wilma och min sambo! Snacka om att det kändes ensamt men vi mös på! Vi grillade och åt middag ute på uteplatsen, gött!! Längtar som en tok till vi flyttat till huset, där har vi en alldeles egen uteplats utan någon som helst insyn..... Klockan passerade sedan tio innan lillskruttan somnade.


Idag låg vi och drog oss ett tag innan vi steg upp, det var ju söndag och allt. Vi har inte gjort något speciellt idag, varit hemma och lekt med skruttan, åkt lite bil och tittat runt, handlat, tränat och varit till en kompis kille och fick fika, tack för det H! Under fikatiden var sambon och slog lite bollar! Det gjorde vi igår här ute på frösöns golfbana, min sambo har tagit det gröna kortet men inte jag (har inte haft tid direkt), måste dock träna och slå lite innan något kort tas :) Gumman sov sin em lur medan vi slog och sedan lagom till jag blev rastlös så vaknade hon och fick mellanmål. Sedan tittade vi när pappa slog (det lät så högt när han slog så gumman började gråta...). Nu väntar vi åter besök, en kompis från G borg ska komma på snabbvisit. Kommer med tåget senare i kväll.


Så här ser det ut nu för tiden, bara hon har något att dra sig upp mot så gör hon det, sedan står hon och vinglar stappligt. Det är bara att vara på sin vakt så hon inte far. Under tiden har hon världens leende på läpparna! Pratar det gör hon hela tiden nu också, da da da da osv. Hon tar sig även framåt nu, inte direkt krypande utan mer ålande. Brukar stå och spinna på samma ställe när hon ska krypa så då ålar hon sig i stället :)

 

Ha de gött!

Av Jessica Sjödin - 16 juli 2009 19:21

... det gör det. Nu på morgnarna när jag hör att gumman vaknat sitter hon antingen på rumpan eller på knä och håller i sig i spjälorna i sängen sin....naturligtvis med ett leende på läpparna :) Idag så tog hon sig från mage till sittande och drog sedan upp sig till halvstående, va vilken tjej!!! Börjar bli lite jobbigt att hinna med alla framsteg.....


Något som jag tycker är svårt för tillfället är att hon sovit så länge på morgonen så fm luren försvunnit. Med andra ord så har hon sovit endast en gång på dagen. I går kväll somnade hon vid åtta men ikväll så somnade hon redan tjugo i sju!!! Fatta vilken tid hon kommer att vakna i morgon bitti...hm hur ska det gå! Nä nu ska jag umgås med främmandet!


Ha de gött!

Av Jessica Sjödin - 15 juli 2009 22:14

...blir lite kommentarer i de bloggar jag följer men idag har jag iaf läst igenom de dagar som missats. Ska ta mig i kragen och bli bättre! Hoppas ni alla har det bra i denna underbara sommar värme!


Kram kram!!!

Av Jessica Sjödin - 15 juli 2009 21:59

Hallo hallo!


Förlåt förlåt förlåt att jag inte skrivit på länge men vi har fullt upp! I helgen var vi i Backe med lite andra utflykter, bla fotboll i Strömsund - snacka om att jag hade trääääningsvärk ett antal dagar efter det. Wilma hon var hos morfar under tiden. Efter matchen blev det en hederlig gammal fotbollsfest innan utgång på dundermarknaden :) Hade hur kul som helst. Min minsta lillebror var snäll och körde oss hem på natten (kändes roligare att vakna upp där gumman var.


Vi for hem till stan i måndags kväll och igår kom kusin vitamin med sina sötnosar! Roligt att ses då det är ganska långt mellan gångerna. Gumman tyckte det var hur roligt som helst, kunde inte komma till ro igår kväll! Somnade väl vid halv tiotiden, puh! Vaknade sedan i natt vid halv tre och var då hur pigg som helst.......somnade sedan vid halv fem fem tiden, då var det två föräldrar som var ganska utpumpad.....Jag och Wilma tog dock sovmorgon, vaknade halv tio. Wilmas pappa däremot var tvungen att kliva upp och jobba vid sjutiden.


Idag har vi varit på storsjöbadet och solat och myst! Kusin vitamins pojkar har badat för flera år tror jag :)  Nä nu börjar alla ha gjort sig färdig för natten och en film står på schemat innan vi kryper till kojs.


Hoppas alla har det gött!

Av Jessica Sjödin - 9 juli 2009 22:16

Hallo hallo!


Idag har vi rännt på byn...först träffade vi en kompis på stan som vi inte träffat på läääänge, hur roligt som helst att sitta och surra. Tack Katrin för det goda fikat!!! Sedan på em så for vi till en annan kompis och fick fika, fick än en gång sitta och surra och må gott! När vi åkte hem somnade gumman i bilen och fortsatte sin em lur i vagnen, efter en och en halv timma väckte vi henne! Ja vi kan säga som så att hon ville inte sova riktigt i kväll, somnade vid halv tio!!! I morgon ska vi fara hemöver igen för på lördag ska pappa vara barnvakt åt trollet vårat, vi hoppas att det går lika bra som hos farmor förra veckan! Jag ska spela en ploj fotbollsmatch på lördag och sedan ha trevligt på kvällen (både jag och min sambo), lite orolig för hur det ska gå att tok springa i 30 x 2 min.....var några år sedan jag spelade nu. Ja skaderisken är ju rätt så hög....och nu när vi ska flytta har vi inte tid med något sådant :) 


Fatta att igår så åt ju gumman min mat jag hade gjort, spagetti och köttfärssås, hon verkligen älskade det (blandade dock lite barnmat på burk i för att få det lite lösare). Nu hoppas vi att det lossnat med maten för hon överraskade oss och åt banan också....har aldrig hänt tidigare...håller tummarna!


Nu blir det nog dåligt bloggat i helgen då vi kommer vara borta men lägger in en bild på Wilma och hennes morfar (de ska ju tampas i helgen).


Ha de gött! 


Av Jessica Sjödin - 8 juli 2009 22:36

Hallo hallo!


Ja det är faktiskt så, idag har vi varit och skrivit kontrakt! F o m 1 september kan man kalla sig husägare :) Såååå himla roligt och världens finaste hus...typ bara tio minuter härifrån. Kort sammanfattning om detta underbara hus - boarea ca 100 kvadratmeter och biarea ca 100 kvadratmeter. Tre sovrum uppe och ett stooort sovrum/gästrum i källaren med gillestuga, "relaxrum", dusch, bastu, förråd, matkällare och tvättstuga. Uppe ett fiiint kök och innanför det "vårt" kommande sovrum med eget badrum, sicket badrum då....bubbelbadkar och "stjärnhimmel" i taket med små lampor samt spottar. Även en klädkamamare där vi kan få undan mycket av våra kläder :) Ovanför toaletten var det också ett skåp, när man öppnade den luckan gick det ett rör ner till tvättstugan, vilken lyx!!! Det vi måste fixa är lite med taket och annan värme.


Lite nya tapeter i några rum så blir det kanon. Wilma ska få världens finaste rum :) Nä nog snackat....kommer lite bilder men det blir senare.


Nu ska jag slappa och njuuuuta av denna underbara dag, glömde nämna att Wilma var som en ängel  hela tiden! Nä tror jag tar ett glas rött!


Ha de gött!

Presentation


Wilma min ögonsten

Omröstning

Gillar du höstmörkret?
 Ja absolut, hösten är den bästa årstiden
 Ja, älskar när man får tända ljus
 Nja, svårt att bestämma mig
 Nej, längtar till vintern
 Nej absolut, så mörkt och kallt!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards