Wilma - min ögonsten!

Alla inlägg den 21 september 2009

Av Jessica Sjödin - 21 september 2009 20:15

Hallo hallo!


Ja just nu känns det som det är behov av det. Mycket jobb och lite tid över! Nu väntar två nätter denna vecka sedan en kväll nästa och sen är man föräldraledig igen i två och en halv månad. Just nu håller vi på att lägga schema på jobbet och för att jul och nyår ska vara färdig så lägger vi schema ända in i januari, känns lite konstigt! Vi vet inte än vart vi får dagisplats heller, ringde idag för att höra mig för och har jag tur så får jag besked i november......


Jag lider av lite bloggpanik för tillfället, man har lite dåligt samvete när man inte hinner blogga varje dag och läsa sina bloggvänners bloggar. Tänk om dygnet hade haft lite fler timmar :)


Idag fick man sovmorgon, gumman vaknade vid kvart över åtta! Fixade frukost och morgonstök. Fick sedan besök av en kompis och hennes lilla tjej, jätte roligt då vi inte träffas så mycket. Tyvärr så var inte lillskruttan hennes så leksugen, ev lite tänder på G så de var tvungen att gå. Efter lunch for vi ner på stan och softade lite med några ur föräldragruppen, det var också riktigt trevligt. Sist vi träffades så fick gumman äta lunch ute så idag tänkte jag att hon fick äta innan....dålig idé! Gumman var inte så hungrig och väldigt trött....somnade i matstolen innan vi var färdig, stackarn. Fick ändå packa ner lite mat så vi blev som vanligt sen....hm, att man aldrig lär sig :)


I helgen så fick gumman en napp för att leka med, den for hon stolt och visade runt....så här söt var hon:

   Till pappas förtret var det en Modo napp!


Hon har kommit på att hon vill upptäcka världen mer och mer....med andra ord är hon överallt och ingenstans. Jag hinner inte med. Hon står överrallt och vinglar, i lära gåvagnen, vid bänken i köket, vid en köksstol eller hallmöbeln. Hon tar tag i det som är närmast. Igår kväll så stod hon och höll i min sambo när han låg på golvet, till slut släppte hon och stod själv i flera sekunder! Släpper taget gör hon ofta men hon klarar ofta inte att stå så länge. Vilken tjej!!

  

Nä nu ska jag softa i soffan eller ta mig en liten prommis innan det är dags att sova.


Ha de gött!

Presentation


Wilma min ögonsten

Omröstning

Gillar du höstmörkret?
 Ja absolut, hösten är den bästa årstiden
 Ja, älskar när man får tända ljus
 Nja, svårt att bestämma mig
 Nej, längtar till vintern
 Nej absolut, så mörkt och kallt!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards